Vitaelife Pharma Omega 3 – opinii, comentarii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra

Vitaelife Pharma Omega 3 - opinii, comentarii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra
[Total:    Average: /5]

Omega – 3 este un supliment alimentar la dieta

de zi cu zi a pacientului. Instrumentul poate reduce semnificativ riscul de anomalii ale inimii, manifestată pe fondul lipsei de vitamine și minerale în corpul uman. O astfel de componentă a – omega-3 este o substanță esențială pentru a asigura buna funcționare a sistemului cardiovascular. In nutrientii de aditivi conțin, în formă naturală nemodificată datorită cărora se realizează prin formula activă. Componentele sunt distribuite rapid pe tot corpul și sunt bine absorbite în țesuturi, fără necesitatea unor proceduri suplimentare

Conținutul articolului:.

Forma de dozare

Supliment alimentar omega-3 este fabricat de Doppelherz în formatul capsulelor, destinate administrării pe cale orală. Pentru a obține cele mai bune rezultate în procesul de tratament, pacientul trebuie să se supună în mod implicit declarația existentă cu privire la utilizarea substanței. Regulile și reglementările enumerate mai sus poate determina reducerea eficacității terapeutice.

Descrierea și compoziția

Capsula are o culoare galben-chihlimbar și emană un miros caracteristic.

Compoziția Suplimentul alimentar conținut următoarele substanțe:

O astfel de pregătire este o sursă esențială de omega 3 si omega 6 pentru corpul uman.

grup farmacologica

Omega 3 poate fi atribuită grupei combinate a aditivilor biologici destinați introducerii în dieta umană. Compoziția conține acizi grași polinesaturați produși în prelucrarea somon vitamina E și. Această combinație permite echilibrarea metabolismului lipidelor și pentru a preveni formarea depunerilor de colesterol pe pereții vaselor de sânge. Un instrument similar stimulează expresia reacțiilor imune și îmbunătățește rezistența organismului la procesele patologice infecțioase.

Eficiența fondurilor este de a realiza:

 • efect tonic asupra sistemului imunitar;
 • efect efect;
 • reducerea grăsimilor din sânge;
 • împiedicarea curgerii proceselor redox;
 • stabilizează structura membranelor celulare;
 • pentru a reduce riscul de a dezvolta boli cardiovasculare;
 • efect anti-inflamator;
 • îmbunătățirea parametrilor sistemului imunitar;
 • scăderea tensiunii arteriale;
 • îmbunătățirea procesului metabolismului colesterolului;
 • normalizarea circulației sângelui în venă;
 • normalizarea fluxului sanguin in structurile creierului;
 • restabilirea metabolismului grăsimilor.

Procesul de absorbție și excreție din corpul uman nu este înțeles în prezent.

Indicații pentru utilizare

Omega 3 este o componentă esențială a pacienților atribuite în diferite boli ale inimii și vaselor sanguine. Medicamentul folosit pentru a restabili elasticitatea și purificarea acestora din acumulări de colesterol daunatoare. Medicamentul este utilizat pentru controlul patologiile cronice ale organelor de secreție internă. Omega 3 este adesea prescris pacienților cu diabet zaharat pentru normalizarea metabolismului în organism.

Medicamentul are un efect pozitiv asupra corpului mental și emoțional. Instrumentul ajută la eliminarea cauzelor simptomelor de boli ale sistemului digestiv. Omega 3 este un instrument versatil și vândute populației printr-o rețea de farmacii pe piața liberă. Cu toate acestea, să se apropie de procesul de consum al compoziției cu responsabilitate. Există un risc de reacții alergice și alte efecte secundare.

adult

Instrument poate fi atribuit pacienților adulți în prezența indicațiilor

de utilizare. In scop preventiv instrumentul poate fi utilizat în cursuri de scurtă durată a căror durată nu este mai mult de 2 luni. Pe parcursul tratamentului, este important să se monitorizeze starea organelor interne. este interzisă utilizarea machiaj atunci când există încălcări semnificative în activitatea ficatului sau rinichilor.

pentru copii

La pacienții pediatrici care acizi grași omega 3 posibil. Doza este determinată în mod individual. Instrumentul poate fi utilizat după excluderea probabilității reacțiilor alergice la pește de la un copil.

pentru gravide și alăptare

Decizia privind oportunitatea echipamentelor în timpul perioadei de sarcină se face de către medic. În unele cazuri, aportul de suplimente alimentare este necesar. Este demn de amintit faptul că numai un medic familiarizat cu tabloul clinic poate determina doza de medicament. componentă de auto-atribuire nu este validă.

Utilizarea unei compoziții în timpul alăptării interzise.

Contraindicații

Lista contraindicatiile pot fi reprezentate după cum urmează:

 • intoleranței private componente separate;
 • reacții alergice se manifestă după consumarea oricăror produse alimentare care conțin pește;
 • copii până la vârsta de 7 ani;
 • sindrom hemoragic;
 • tuberculoza;
 • de boli renale;
 • concentrația crescută de vitamina D în organism;
 • patologia ficatului;
 • procese inflamatorii acute, acoperind orice tract gastrointestinal.

Este interzis să ia instrumentul în perioada de după o intervenție chirurgicală. Suplimentele alimentare pot provoca sangerari.

Și dozare

În ciuda faptului că Omega 3 nu este de droguri înainte de a utiliza trebuie să se consulte cu medicul dumneavoastră. Durata minimă a cursului nu este mai mică de 3 luni.

adult

Copiii peste 12 adulți și li se recomandă să luați remediu 2 capsule de 3 ori pe zi. Pentru a reduce la minimum posibilitatea apariției efectelor secundare iau parte la procesul de a mânca.

pentru copii

Copiii cu vârsta cuprinsă între 7 și 12 ani, instrumentul recomandat să luați 1 capsulă de 3 ori pe zi, în timpul mesei.

pentru gravide și alăptare

Dozajul pentru femei în timpul sarcinii sunt determinate pe bază individuală.

Efecte secundare

Lista reacțiilor adverse, manifestate pe fondul aportului de acizi grași omega 3 pot fi reprezentate în lista de mai jos:

 • diferite reacții alergice, manifestate sub formă de mâncărime și spuzeala pielii;
 • sentiment de pește gust în gură;
 • prezența constantă de greață, mai rău după luarea mijloace;
 • balonare;
 • violarea coerenta scaun;
 • manifestare a râgâit pește;
 • mâncărime generalizată și umflarea pielii se manifestă în sensibilitatea pacientului la componentele instrumentului;
 • manifestarea pete maro pe piele;
 • exprimate dureri de cap;
 • o creștere semnificativă a temperaturii corpului;
 • lividitatea pielii;
 • slăbiciune musculară;
 • manifestarea durerii articulare;
 • sete intensă;
 • o creștere semnificativă a tensiunii arteriale.

Interacțiunea cu alte medicamente

În prezent, datele cu privire la interacțiuni medicamentoase suplimente alimentare omega – 3 cu orice medicamente medicale nu sunt disponibile. Posibilitatea de a folosi instrumente în combinație cu diferite mijloace pentru tratarea patologiilor cardiace și vasele de sânge ar trebui să fie discutate cu un specialist.

Instrucțiuni speciale

Omega 3 este una dintre componentele cele necesare pentru organismul uman. Această substanță asigură funcționarea normală a activității tuturor organelor și sistemelor. Pentru utilizarea unor astfel de suplimente alimentare ar trebui să fie abordată cu atenție specială, deoarece există unele contraindicații pentru utilizarea sa. Aplicarea fondurilor în perioada de agravare a mai multor patologii ale ficatului sau a ulcerelor poate determina simptome de complicatii periculoase pentru corpul uman.

Overdose

supradozajul nu sunt înregistrate în prezent în practica medicală. Riscul de supradoză este redus la minim, cu condiția respectării pacientului cu standardele recomandate de consumul de suplimente alimentare.

Condiții de depozitare

supliment alimentar Omega -3 Doppelherz realizat la populație printr-o rețea de farmacii și puncte de vânzare specializate fără prescripție medicală de la un specialist. Este de remarcat faptul că o astfel de cale de atac nu este de droguri. Atunci când substanțele care stochează trebuie să respecte anumite condiții – temperatura camerei nu trebuie să depășească 25 de grade. Este interzis să înghețe de droguri. Instrumentul ar trebui să fie protejate de copii.

Analogii

aditiv biologic activ la dieta de zi cu zi, omega 3 are mai mulți analogi.

ulei de pește purificat

ulei de pește purificat ar trebui, de asemenea, considerată ca un supliment biologic activ la dieta zilnică a pacientului. O astfel de componentă este suplimente alimentare recomandate la pacienții cu vârsta peste 14 ani. În unele cazuri, mijloacele de recepție poate fi recomandat pentru copii cu vârsta sub 14 ani. Caracterul adecvat al echipamentului, în acest caz, este determinată de un medic. Dozajele, de asemenea, sunt stabilite în mod individual. În unele cazuri, instrumentul poate fi utilizat în timpul sarcinii. Decizia privind oportunitatea și siguranța utilizării determinată de către medicul curant. Pentru a utiliza astfel de componente în timpul alăptării nu este recomandată.

Megaprim

Omegaprime este un produs inovator introdus pe piata farmaceutica. Un instrument similar este, de asemenea, considerată ca un suplimente valide, biologic active la dieta pentru a compensa lipsa de Omega 3 în organism. Un medicament similar este, de asemenea, o sursă de seleniu. Această substanță este necesară pentru corpul uman pentru a asigura un aspect sănătos al părului și unghiilor. Trebuie remarcat faptul că utilizarea acestui complex permite de a reduce probabilitatea de complicații cardiovasculare la vârstnici. Utilizarea unor astfel de instrumente reduce semnificativ probabilitatea de apariție a infarctului miocardic acut și moarte subită cardiacă.

Preț

Valoarea omega 3 este în medie 581 ruble. Prețurile variază de la 341 la 629 ruble.

Despre Lara Cucu Fox Articolele 291
Lara Cucu Fox este un adolescent de 18 ani care se bucură de pictură, cărți de colorat pentru adulți și furat bomboane de la copii. El este prietenos și bun, dar poate fi și foarte violent și puțin plictisitor. Este român. El este în prezent la școală. Din punct de vedere fizic, Lara este în formă bună. Este foarte scurt cu piele palidă, păr negru și ochi căprui. A crescut într-un cartier din clasa de mijloc. El a fost crescut de mama sa, tatăl său a plecat atunci când era tânăr. Lara merge la Școala de la Springfield, unde subiecții preferați sunt P.E., biologia și știința sportivă. Îi iubește pe profesoara d-na Scott, dar îl urăște pe domnul King, ale cărui interese includ vorbind într-o voce foarte enervantă. El este în prezent într-o relație cu Anna Rhonda Hamilton. Anna este cu 13 ani mai în vârstă decât el și lucrează ca electrician. Cel mai bun prieten al lui Lara este un adolescent numit Alexis Williams. Ei au o prietenie foarte incendiară. De asemenea, el se blochează cu Kristen Rowe și Brooke Donnelly. Se bucură să citească împreună.