Uniderm – opinii, comentarii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra

Uniderm - opinii, comentarii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra
[Total:    Average: /5]

Pentru tratamentul dermatozelor este utilizat produsul Uniderm sub formă

de creme sau unguente, în unele cazuri, se recomandă să se folosească loțiune. Medicamentul este format din componentele auxiliare și substanța activă este mometasone furoate. Ingredientul activ se referă la corticosteroizi, are efecte antiinflamatoare, antiexudativă și antipruriginoase. Instrucțiuni de utilizare a 1,642 statelor că toate formele de eliberare a medicamentului este destinat exclusiv utilizării în exterior. Luați în considerare mărturia descrierii medicamente dermatologice și de droguri.

Compoziția și forma eliberării Uniderm

Medicament vândut în farmacii în trei forme. Crema conține activă furoat de mometazonă ingredient într-o doză de 0,001 g per gram de substanță. Substanța activă aparține origine sintetică corticosteroizi. Unguentul și loțiune sunt compuse din același ingredient biologic.

Componentele suplimentare ale medicamentului includ dioxid de titan, vaselina albă și ceară, macrogol, apă sterilă, acid fosforic, se diluează la concentrația dorită, gliceril monostearat, etc. cremă și unguent este disponibil în tuburi de aluminiu, cu un volum de 15 și 30 grame.

Hormonal medicament ameliorează rapid inflamația pielii, deoarece substanța activă pătrunde bine în piele.

acțiune farmacologica Uniderm

Medicația este proiectat pentru aplicare topică. Cu alte cuvinte, substanța medicamentoasă este aplicată pe piele. Este interzis să mănânce în interior. Medicamentul asigură un efect antiinflamator pronunțat, caracterizat prin proprietăți antiexudativă și antipruriginoase.

Deci, Uniderm unguent în tratamentul furnizează următorul rezultat:

 • Reduce severitatea procesului inflamator;
 • senzații Decupată, cum ar fi mâncărime și de arsură a pielii;
 • Accelereaza procesul de regenerare a pielii, ceea ce contribuie la recuperarea normală a capacului;
 • umiditate Împiedicat.

Medicamentul nu are activitate antivirală, deci nu este indicat pentru patologii ale pielii provocate de viruși. Este adecvat să se aplice sub formă de monoreactive în infecții fungice, deoarece medicamentul nu are efect nociv asupra fungilor.

Crema Uniderm evidențiază faptul că medicamentul este caracterizat printr-o ușoară absorbție în circulația sistemică. Mai târziu, la 8 ore după tratament – fără utilizarea de bandaje etanșe, a relevat 0,4% din substanța activă în sângele pacientului. . Absorbția este crescută prin aplicarea unei substanțe medicamentoase pentru a deschide răni, zone mari de piele sau sub pansamente ocluzive

Bibliografie recomandată: Compoziție și instrucțiuni de utilizare șampon, prea rău

Indicații pentru boli de piele Uniderm

hormon de droguri de droguri natura este prescris pentru ameliorarea inflamației și ameliorarea mâncărimea în diferite dermatoze, care sunt sensibile la efectele corticosteroizilor.

Uniderm – nu este machiaj, este un medicament hormonal destinat pentru tratamentul medical al următoarelor boli și stări patologice:

 1. Tip atopica dermatitei.
 2. formă plângătoare de eczeme cronice.
 3. Pruritul a pielii.
 4. proces inflamator acut care nu reușește să se oprească prin intermediul altor medicamente, inclusiv natura hormonala.
 5. Intepaturi de insecte, însoțite de mâncărime severă, senzație de arsură, inflamație.
 6. reacții alergice locale (zgariere, urticarie, umflarea pielii).
 7. Psoriazisul este o boala cronica.
 8. Forma dermatitei seboreice.
 9. OL>

  Deci, Uniderm smântână și instrucțiuni de utilizare. Substanța medicamentoasă este aplicată într-un strat subțire pe piele. Frecarea nu este necesară. Multitudinea de utilizare este de 1 dată pe zi, nu este recomandată mai mult. Durata cursului terapeutic cauzate de factori: grupa de varsta pacientului, boala specifică, severitatea simptomelor, tolerabilitatea gelului

  .

  Instrucțiuni de utilizare unguent 1,642 similare. Unguentul ajută la oprirea producției de mediatori ai inflamației, are efecte anti-inflamatorii și anti-alergice. Atunci când este aplicat absorbția piele a ingredientului activ are loc în 6-8 ore. In leziunile si inflamarea epidermei procesul de absorbție este accelerată de mai multe ori.

  Contraindicatii Uniderm

  medicamente hormonale o listă destul de mare de contraindicații care trebuie luate în considerare înainte de a prescrie medicamente pentru pacient. Prezența contraindicatiile, necesită selectarea unui alt medicament, similar efectelor structurale sau terapeutice.

  Nu puteți folosi crema sau unguent Uniderm în următoarele imagini clinice:

 • Forma de dermatită periorală;
 • rashes pe piele, declanșat de o infecție virală sau micotică;
 • Acnee rozacee; ​​
 • Tuberculoza pielii;

 • Umflarea pielii, erupții cutanate și alte reacții care rezultă din introducerea vaccinului;
 • Vârsta copilului – nu utilizează o perioadă de până la un an a copilului;
 • Time, fertila, alăptatul la sân;
 • Hipersensibilitate la componentele medicamentului;
 • încălcări severe ale funcției hepatice.

Se abtine de la Uniderm aplicate pe pielea feței și pliurile pielii – crește absorbția medicamentului. . De asemenea, ușor utilizat sub pansament ocluziv, pe fondul tratamentului prelungit, atunci când sunt aplicate pe suprafețe mari de piele

Bibliografie recomandată: Manual de instrucțiuni injecții Taktivin și analogi

Efecte secundare Uniderm

In timpul terapiei cu medicamente Uniderm posibile manifestări alergice, cum ar fi roșeață, iritație, mâncărime / piele de ardere. În unele cazuri, pacienții dezvoltă: foliculita, acnee, pigmentare, apare o infecție secundară, miliaria. În picturi grave a relevat modificări atrofice ale pielii.

În cazul în care medicamentul este utilizat pentru o perioadă lungă de timp, se aplică pe o suprafață mare a zonelor afectate sau unguent este stratificat sub un bandaj respirabil, crește probabilitatea efectelor secundare sistemice. În astfel de cazuri, necesită o monitorizare continuă a pacientului pentru a preveni dezvoltarea sindromului Cushing, nefuncționarea hipofiza, hipotalamus si glandele suprarenale.

Compoziția include excipient propilenglicol, componentul care duce adesea la dezvoltarea reacțiilor alergice. Dacă pacientul se deteriorează starea pielii cu este necesară aplicarea medicației de anulare sunt analogi de Uniderm.

Tratamentul pe termen lung sau întreruperea bruscă a tratamentului medical duce la sindromul de retragere. Acest sindrom este caracterizat prin creșterea manifestărilor clinice ale bolii cronice existente. Pentru a preveni efectele negative ale unguentului Uniderm retrase treptat.

Analogii Uniderm

Cel mai eficient analog poate fi atribuită sub formă de unguente. Medicamentul are aceeași substanță activă ca Uniderm. Vehiculul aparține medicament hormonal are efecte antipruriginoase, anti-inflamatorii, antiexudativă și antialergică. Acesta este utilizat pentru tratarea mancarime si inflamatie care sunt rezultatul dermatozelor, inclusiv psoriazis.

omologii eficiente unguent Uniderm:

 1. Cream Gitan-N. Compoziția componentei active – GKS. Folosirea cremei potrivite pentru tratamentul dermatitei atopice, dermatita seboreică, psoriazis si alte dermatoze, care sunt caracterizate prin prurit si inflamatie. Este interzisă utilizarea în timpul sarcinii, alăptării. aplica foarte atent crema pe fata, utilizate sub pansamente ocluzive.
 2. Cream Mesoderm în compoziția o altă substanță activă este betametazona. Dar, componenta se referă la corticosteroizi. Instrumentul nu afectează cauza bolilor de piele, cu toate acestea, combate în mod eficient diferitele manifestări – inflamație, mâncărime, roșeață, iritație, senzație de arsură. Crearea unui strat subțire, frecarea ușor în zona afectată, pluralitatea de utilizare -. Ori pe zi
 3. OL>

  Nu ar trebui să înlocuiască un medicament cu un alt medicament. Omologii și Uniderm au efecte secundare, manifestate ca rezultat al hipersensibilității sau a unui abuz.

  Uniderm un bun instrument de acțiune locală. Cele mai frecvente feedback-ul pozitiv – ei spun că unguent este bine ameliorează psoriazisul și dermatita. Efectele secundare sunt rare, cu condiția ca pacientul aderă la doza recomandată. Medicamentul se poate cumpăra într-o farmacie, prețul de cremă sau un unguent este 3-3. 5 $.

Despre Lara Cucu Fox Articolele 291
Lara Cucu Fox este un adolescent de 18 ani care se bucură de pictură, cărți de colorat pentru adulți și furat bomboane de la copii. El este prietenos și bun, dar poate fi și foarte violent și puțin plictisitor. Este român. El este în prezent la școală. Din punct de vedere fizic, Lara este în formă bună. Este foarte scurt cu piele palidă, păr negru și ochi căprui. A crescut într-un cartier din clasa de mijloc. El a fost crescut de mama sa, tatăl său a plecat atunci când era tânăr. Lara merge la Școala de la Springfield, unde subiecții preferați sunt P.E., biologia și știința sportivă. Îi iubește pe profesoara d-na Scott, dar îl urăște pe domnul King, ale cărui interese includ vorbind într-o voce foarte enervantă. El este în prezent într-o relație cu Anna Rhonda Hamilton. Anna este cu 13 ani mai în vârstă decât el și lucrează ca electrician. Cel mai bun prieten al lui Lara este un adolescent numit Alexis Williams. Ei au o prietenie foarte incendiară. De asemenea, el se blochează cu Kristen Rowe și Brooke Donnelly. Se bucură să citească împreună.