Squeeze Station – opinii, comentarii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra

[Total:    Average: /5]

dat peste această minune de la Infantino accidental, atunci când am comandat un capac de ploaie pentru cărucioare pe Amazon, și nu au apărut chiar și îndoieli – am nevoie de ea! Ordinul a făcut o zi înainte de nașterea fiului ei, știind că el va folosi dispozitivul imediat. Și acum, a venit timpul. Privind în perspectivă să spun – Da, este un miracol, eu nu regret achiziția! Deci, opinia cu privire la sistemul de produse alimentare de ambalare pentru copii de la Infantino:

  • De ce pachet piureul când poți cumpăra gata făcute?
  • Aspectul sistemului sistem de ambalare
  • Procesul de ambalare piureului, eventualele dificultăți
  • Accesorii sistem
  • Video
  • Prețurile în SUA și în Italia

De ce pachet piureul atunci puteți cumpăra de-a gata Squeeze Station?

singur de piure de ambalat în saci cu un capac resigilabil genial Ideea! Magazin de piure toate bune, cu excepția unui singur lucru – acestea sunt extrem de monotone. Dar, în plus față de gânduri despre combinația de arome diferite într-un singur pachet, am fost atras de ideea de ambalare-l legume țară, fructe și fructe de pădure. Știu că acestea sunt perfecte, sezoniere și cultivate în regiunea în care sa născut copilul. O formulă simplă de succes!

sistem de ambalare Aspect Squeeze Station:

Abia așteaptă ora de începere hrănire am început să testeze stația de umplere din Infantino. Aici este caseta:

Kit-ul include un container, apăsați și 10 pachete. A trebuit să cumpăr un alt pachet de 50 de pachete.

Cum să utilizați Squeeze Station:

Totul este foarte simplu. Ai nevoie să înșurubați pachetul la container, umple-l cu orice sos și împinge presa pachetul. Înșurubați capacul pe ambalaj și ați terminat!

Presa împinge piureul este bun, dar prea greu pentru a presa nu este necesară, deoarece se poate întâmpla ca plămada va fi presat prin pereți în sus, și dacă încercați din spate în spate, pachet de piure de presiune merge a pachetului spate. Deci, fii atent, fără grabă.

Toate componentele sistemului pot fi spălate în mașina de spălat vase. Acest lucru este important pentru mine, Nu-mi place să se spele de mână.

Ce altceva pot fi achiziționate cu sistemul de ambalare Squeeze Station:

de umplere pentru a seta, puteți achiziționa accesoriile potrivite. Am cumpărat o lingură, care poate fi înșurubat pe ambalaj.

Foarte convenabil pentru a hrăni copilul, care încă nu înțelege cum de a suge alimentele din ambalaj. Într-un set de aceste linguri pentru două persoane.

Puteți cumpăra încă o sticla, care poate fi umplut cu nu numai groase, dar piure de mai mult lichid, de asemenea, prin intermediul sistemului.

Mai târziu, a aflat că, în plus față de un astfel de set cum am, există mai fantezie ambalaj, care include un cadru și trei rezervoare în loc de una. Decât este mai ușor? Nu este nevoie pentru a menține capacitatea de în mână, se poate pur și simplu clip pe cadru. Stație în contrast cu simplu set puteți cumpăra nu doar pe Amazon, dar în Rusia, de exemplu, în obstetrică sau ozon.

Aici este un video cu privire la modul de utilizare a stației:

Prețurile în SUA și în Italia:

În statele, acest lucru acum costa 20 $ + transport maritim, care depinde de ceea ce produsele pe care le-au cumpărat și ceea ce este condus broker. Am gestiona în mod normal, de livrare în jurul valorii de 14-15 de dolari pe kg. stația cântărește cu ambalaj de 500 gr. Mi-ar fi plătit aproximativ $ 7 + $ 1 Asigurări + 1 $ parcelă de manipulare ca mediator. Totul pentru aproximativ 29 de dolari sau 1624 a rublei. Mult mai profitabile decât în ​​Rusia, unde prețurile pornesc de la 2800 de ruble. În cazul în care există o reducere sau loialitate carte, un pic mai ieftin, dar nu suficient pentru a refuza tentația de a cumpăra în statele. Și dacă nu doriți să așteptați o lună, puteți plăti mai mult

Despre Lara Cucu Fox Articolele 291
Lara Cucu Fox este un adolescent de 18 ani care se bucură de pictură, cărți de colorat pentru adulți și furat bomboane de la copii. El este prietenos și bun, dar poate fi și foarte violent și puțin plictisitor. Este român. El este în prezent la școală. Din punct de vedere fizic, Lara este în formă bună. Este foarte scurt cu piele palidă, păr negru și ochi căprui. A crescut într-un cartier din clasa de mijloc. El a fost crescut de mama sa, tatăl său a plecat atunci când era tânăr. Lara merge la Școala de la Springfield, unde subiecții preferați sunt P.E., biologia și știința sportivă. Îi iubește pe profesoara d-na Scott, dar îl urăște pe domnul King, ale cărui interese includ vorbind într-o voce foarte enervantă. El este în prezent într-o relație cu Anna Rhonda Hamilton. Anna este cu 13 ani mai în vârstă decât el și lucrează ca electrician. Cel mai bun prieten al lui Lara este un adolescent numit Alexis Williams. Ei au o prietenie foarte incendiară. De asemenea, el se blochează cu Kristen Rowe și Brooke Donnelly. Se bucură să citească împreună.