Squeeze Station – opinii, comentarii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra

[Total: 0    Average: 0/5]

dat peste această minune de la Infantino accidental, atunci când am comandat un capac de ploaie pentru cărucioare pe Amazon, și nu au apărut chiar și îndoieli – am nevoie de ea! Ordinul a făcut o zi înainte de nașterea fiului ei, știind că el va folosi dispozitivul imediat. Și acum, a venit timpul. Privind în perspectivă să spun – Da, este un miracol, eu nu regret achiziția! Deci, opinia cu privire la sistemul de produse alimentare de ambalare pentru copii de la Infantino:

  • De ce pachet piureul când poți cumpăra gata făcute?
  • Aspectul sistemului sistem de ambalare
  • Procesul de ambalare piureului, eventualele dificultăți
  • Accesorii sistem
  • Video
  • Prețurile în SUA și în Italia

De ce pachet piureul atunci puteți cumpăra de-a gata Squeeze Station?

singur de piure de ambalat în saci cu un capac resigilabil genial Ideea! Magazin de piure toate bune, cu excepția unui singur lucru – acestea sunt extrem de monotone. Dar, în plus față de gânduri despre combinația de arome diferite într-un singur pachet, am fost atras de ideea de ambalare-l legume țară, fructe și fructe de pădure. Știu că acestea sunt perfecte, sezoniere și cultivate în regiunea în care sa născut copilul. O formulă simplă de succes!

sistem de ambalare Aspect Squeeze Station:

Abia așteaptă ora de începere hrănire am început să testeze stația de umplere din Infantino. Aici este caseta:

Kit-ul include un container, apăsați și 10 pachete. A trebuit să cumpăr un alt pachet de 50 de pachete.

Cum să utilizați Squeeze Station:

Totul este foarte simplu. Ai nevoie să înșurubați pachetul la container, umple-l cu orice sos și împinge presa pachetul. Înșurubați capacul pe ambalaj și ați terminat!

Presa împinge piureul este bun, dar prea greu pentru a presa nu este necesară, deoarece se poate întâmpla ca plămada va fi presat prin pereți în sus, și dacă încercați din spate în spate, pachet de piure de presiune merge a pachetului spate. Deci, fii atent, fără grabă.

Toate componentele sistemului pot fi spălate în mașina de spălat vase. Acest lucru este important pentru mine, Nu-mi place să se spele de mână.

Ce altceva pot fi achiziționate cu sistemul de ambalare Squeeze Station:

de umplere pentru a seta, puteți achiziționa accesoriile potrivite. Am cumpărat o lingură, care poate fi înșurubat pe ambalaj.

Foarte convenabil pentru a hrăni copilul, care încă nu înțelege cum de a suge alimentele din ambalaj. Într-un set de aceste linguri pentru două persoane.

Puteți cumpăra încă o sticla, care poate fi umplut cu nu numai groase, dar piure de mai mult lichid, de asemenea, prin intermediul sistemului.

Mai târziu, a aflat că, în plus față de un astfel de set cum am, există mai fantezie ambalaj, care include un cadru și trei rezervoare în loc de una. Decât este mai ușor? Nu este nevoie pentru a menține capacitatea de în mână, se poate pur și simplu clip pe cadru. Stație în contrast cu simplu set puteți cumpăra nu doar pe Amazon, dar în Rusia, de exemplu, în obstetrică sau ozon.

Aici este un video cu privire la modul de utilizare a stației:

Prețurile în SUA și în Italia:

În statele, acest lucru acum costa 20 $ + transport maritim, care depinde de ceea ce produsele pe care le-au cumpărat și ceea ce este condus broker. Am gestiona în mod normal, de livrare în jurul valorii de 14-15 de dolari pe kg. stația cântărește cu ambalaj de 500 gr. Mi-ar fi plătit aproximativ $ 7 + $ 1 Asigurări + 1 $ parcelă de manipulare ca mediator. Totul pentru aproximativ 29 de dolari sau 1624 a rublei. Mult mai profitabile decât în ​​Rusia, unde prețurile pornesc de la 2800 de ruble. În cazul în care există o reducere sau loialitate carte, un pic mai ieftin, dar nu suficient pentru a refuza tentația de a cumpăra în statele. Și dacă nu doriți să așteptați o lună, puteți plăti mai mult

Marjoleine Nines
Despre Marjoleine Nines Articolele 84
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*