Smartwatch A1 – ceas, opinii, preț, comentarii, site-ul oficial

Smartwatch A1 - ceas, opinii, preț, comentarii, site-ul oficial
Smartwatch A1 - ceas, opinii, preț, comentarii, site-ul oficial
[Total:    Average: /5]

Descriere

SmartwatchA1 este un alt mare segment

9 Smartwatch A1  ceas, opinii, preț, comentarii, site ul oficial

de ceas inteligent, ieftin. ceas inteligent A1 va face apel la fanii de la Apple, și în contrast cu modelul GT08 ele au chiar mai mult similaritate cu celebrul „Apple“ de brand. Ceasul inteligent are un tip de incuietoare, exact la fel ca ceasul Apple, precum și

Aflați mai multe pe site-ul oficial

localizarea orelor de buton A1 este la fel ca „Apple“. SmartwatchA1 au un design bun și aceeași funcționalitate.

De ce să cumpărați SmartwatchA1

SmartwatchA1 este realizat dintr-un corp metalic, vopsit cu finisaj permanent de înaltă calitate. Dispozitivul este disponibil în următoarele culori: negru si argintiu. Curelele de pe gadget sunt negru, roșu, verde, albastru și alb. Carcasa dispozitivului are o formă dreptunghiulară, cu marginile ușor rotunjite. Aparatul este echipat cu un singur buton fizic situat pe partea dreaptă a carcasei, deasupra la mijloc, la fel ca ceasul Apple. Modelul A1 Butonul se rotește, dar rotația este doar decorativ. Când apăsați butonul pentru a porni / opri ceasul și, de asemenea activa / dezactiva afișajul de imagine.

Pe partea stângă a corpului de gadget are o mufă pentru acoperirea în siguranță, un conector USB pentru încărcare ceas inteligent. Cartela SIM și card de memorie se află sub capacul din spate al aparatului este realizat din material plastic. Pentru a scoate capacul, trebuie să cârlig cu degetul peste margine cu o singură mână.

brățară SmartwatchA1 este suficient de flexibil, realizat din moale și plăcută la atingere silicon. Cureaua este destul de durabil și de încredere. Nu este ușor să rupă. După cum sa menționat deja, agrafa este construit suprapusă și are un sistem de închidere securizat. Samavolnic, brățara va anula.

Recomanda  Bactrostop de paraziți - este în valoare de cumpărare este? Cat costa?

SmartwatchA1 – funcționalitate

 • Apeluri – SmartwatchA1 pot fi utilizate independent, prin instalarea unei cartele SIM în gadget. Astfel, ceasul inteligent deveni un SmartWatch cu drepturi depline la îndemână, cu care puteți apela și, în consecință, de a primi apelurile primite, ore SIM.
 • SMS cu orice smartphone, ceas inteligent, permiteți-vă să fie mesajele text să nu mai vorbim de recepție și să le citească de la alți abonați.
 • Afișează ora. SmartwatchA1 este încă

  Aflați mai multe pe site-ul oficial

  și ceasuri. Și pentru a afișa ora de pe dispozitivul implicit este preinstalat cu trei ecran diferite. Puteți alege în funcție de gust. Apropo, sunt meseriași care, gadget pereproshit, a stabilit un ecran cu totul nou afișarea timpului.

 • Observații. Smartphone – smartphone-ul, ceasul de ceas. Dar totuși, funcția principală a ceasului inteligent este primirea de notificări de la diverse aplicații de pe telefonul smartphone. În modul de împerechere, SmartwatchA1 cu un telefon mobil prin Bluetooth, veți primi o notificare toate apelurile primite pe un telefon mobil. De asemenea, veți primi SMS-uri de alertă, primul rând, care poate fi citit doar uitându-se la ceas. Și instalarea aplicațiilor mobile speciale pentru gadget inteligent numit BT Notifier ceas inteligent ceas inteligent va primi o notificare

  16 Smartwatch A1  ceas, opinii, preț, comentarii, site ul oficial

  de absolut toate aplicațiile telefonului.

 • funcții de fitness. Uita-te la ceas inteligent are aproape toate caracteristicile trackerele de fitness. Acest pedometru, iar numărul de calorii arse. În plus, există o monitorizare și somn de monitorizare modul sedentar.
 • Calculator – gadget are un calculator încorporat. Și dacă nimic altceva, putem împărți, multiplica, se adaugă și scad numere, folosind un dispozitiv viclean chiar de la încheietura mâinii.
 • Recorder ceas inteligent este dotat cu un înregistrator de voce. Pentru a utiliza, nu uitați să setați cartela de memorie dispozitiv pentru a salva înregistrările de pe reportofon.
 • Calendarul este o aplicație mai utilă în obiectul dvs. gadget inteligent. În cazul în care calendarul este, la propriu și la figurat, la îndemână, nu pierdeți evenimente semnificative din „calendarul“ său.
 • Multimodeling – pe SmartwatchA1, puteți seta mai multe alarme. Le puteți utiliza ca trezesc dimineața, și la fel ca un memento.
 • player audio. ceasuri inteligente sunt inteligente, puteți folosi fie pentru a controla muzica de pe telefonul smartphone, sau pentru a asculta muzica

  Aflați mai multe pe site-ul oficial

  ei înșiși fișiere de ore. În același timp, puteți asculta muzică prin orele difuzoarelor, sau prin conectarea prin Bluetooth la căști difuzor sau Bluetooth.

 • Camera de control telefonul smartphone. Una dintre caracteristicile de ore inteligente A1 este un telefon cu camera de la distanță, conectat prin Bluetooth. Acest lucru poate fi util, de exemplu, pentru a executa un selfie, care se întinde brațul cât mai departe de el.
 • Anti-a pierdut – sau funcția Antipater. O caracteristică utilă pentru cei care ceas telefon A1 nu vă va permite să-și piardă telefonul smartphone. La urma urmei, atunci când anti-pierdut, ceasul va emite un semnal sonor atunci când scoate de pe un smartphone sincronizată pentru mai mult de 10 de metri.
Recomanda  Keto Guru - comentarii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra, ingrediente, cum funcționează?

Rezumând, putem spune că SmartwatchA1 este o mare varietate de ceas inteligent ieftin. Ei au un design drăguț și are o gamă largă de funcții.

Lara Cucu Fox
Despre Lara Cucu Fox Articolele 291
Lara Cucu Fox este un adolescent de 18 ani care se bucură de pictură, cărți de colorat pentru adulți și furat bomboane de la copii. El este prietenos și bun, dar poate fi și foarte violent și puțin plictisitor. Este român. El este în prezent la școală. Din punct de vedere fizic, Lara este în formă bună. Este foarte scurt cu piele palidă, păr negru și ochi căprui. A crescut într-un cartier din clasa de mijloc. El a fost crescut de mama sa, tatăl său a plecat atunci când era tânăr. Lara merge la Școala de la Springfield, unde subiecții preferați sunt P.E., biologia și știința sportivă. Îi iubește pe profesoara d-na Scott, dar îl urăște pe domnul King, ale cărui interese includ vorbind într-o voce foarte enervantă. El este în prezent într-o relație cu Anna Rhonda Hamilton. Anna este cu 13 ani mai în vârstă decât el și lucrează ca electrician. Cel mai bun prieten al lui Lara este un adolescent numit Alexis Williams. Ei au o prietenie foarte incendiară. De asemenea, el se blochează cu Kristen Rowe și Brooke Donnelly. Se bucură să citească împreună.