Princess Hair – opinii, comentarii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra

[Total: 0    Average: 0/5]

Princess Hair este un medicament activator de crestere a parului, declanseaza procesele de regenerare in foliculi. Părul după un tratament să fie strălucitor, sănătos și frumos. Preparatul este recomandat in special pentru fetele cu parul uscat si fragil, cu capetele despicate, rădăcini slabe și alte neajunsuri ale parului. COPES cu prevenirea tuturor simptomelor de mai sus ale pacienților de păr, dacă este utilizat în mod regulat mousse, spume și lacuri pentru hair styling.

 • Activează creștere a părului.
 • Compoziția inovatoare a complexului proteic.
 • hrană adâncă a rădăcinilor părului.
 • Eliminarea sec în toată lungimea.
 • Reduce intensitatea apariției despicarea varfurilor.
 • Ușor de utilizat (ca o mască convențională).
 • Îmbunătățește pieptănarea părului.
 • netezește structura părului „pufos”.
 • Nu afectează culoarea buclele.
 • Potrivite pentru orice tip de păr.

Principiul mijloacelor activator

& nbsp;

Medicamentul este disponibil sub forma unei tuburi crem-masca. Produs de 4 ani, zona principală a proiectului este Rusia, Kazahstan și Belarus. Recent, Princess Hair este în cerere în rândul bărbaților de peste 30 de ani, care au primele semne de pete chel și chelie.

Ingredientele pătrund în structura părului, netezind-le, închizând solzii. Impactul vine din foliculii de păr. De asemenea, compus dintr-o varietate de vitamine necesare de păr. Satura parul cu flavonoide, aminoacizi, vitamine PP, acizi grași polinesaturați, actualizarea le treptat. Foliculii primesc dreptul de cantitatea de oxigen, aktiviziruyutsya fluxul de sânge, accelerează creșterea părului de aproape 2 ori!

Analiza proteinei masca Princess Hair

 • Vitaminele A, E, C, D, F. Nourish foliculului pilos, activând activitatea. Stimularea creșterii părului.
 • Complex de proteine. Netezește suprafața părului, făcându-le netede si matasoasa. substanță din complexul este responsabil pentru hidratarea parului.
 • unt de Shea si Avocado. Asigurați-vă părul strălucitor și frumos, saturarea culoarea parului este natural sau menținerea și consolidarea părului vopsit.
 • ulei

 • cătină. Intareste parul de la radacina prevenirea caderii parului parului sanatos. Consolidarea păr pe toată lungimea îl salvează, și fragilitate, menținând în același timp lungimea și frumusețea părului, și previne, de asemenea, formarea de capete despicate.
 • Extractul de Gotu Kola. Ajută pentru a activa procesele metabolice și circulația sângelui, scalpul incepe sa respire si imbogati celulele cu substante nutritive, cresterea parului este accelerata.
 • Extract fallopia. Intareste parul, pastreaza culoarea parului si previne gri.

Instrucțiuni de utilizare Princess Hair

 1. Parul este pre-spălat și uscat ușor, astfel încât acestea să rămână umede.
 2. Trebuie să se împartă în mod egal în bucle individuale și fiecare buclă de la rădăcină la vârf pentru a aplica uniform masca.
 3. Nu este nevoie pentru a acoperi părul cu un prosop și alte elemente accesorii, cum ar fi filme de țesături și produse alimentare. Părul trebuie să fie lăsat în această formă timp de 7-10 minute, astfel încât fiecare buclă este îmbibată bine masca și a obținut efectul dorit.
 4. par a fi sigur pentru a spăla bine cu apă de la robinet. Apa trebuie să fie la temperatură medie, nu fierbinte si nu rece.
 5. Pentru a evita re-spalarea parului prima dată trebuie spălată până atunci, până când apa stiekema cu un fir de păr nu devine complet transparent.
 6. OL> Atunci când se recomandă un conținut ridicat de grăsime de masca de păr de a utiliza 1 timp de o săptămână. În cazul în care parul este normal sau uscat – de 3-4 ori.

  Există contraindicații?

  Medicamentul nu este recomandat la 16 ani, precum și procesele inflamatorii acute la nivelul scalpului și a elementelor individuale hipersensibili în (reacții alergice). După aplicarea măștii efectelor secundare. Dacă erupții cutanate sau mâncărime, este probabil alergic și ar trebui să se consulte cu medicul dumneavoastră.

  Masca este lăsată să se aplice chiar daca dermatoze scalpului si a scalpului gras, și alopecie sau matreata. De droguri este hipoalergenic, toate produsele sunt certificate, este de a cumpăra de pe site-ul oficial.

  Care este rezultatul după 1 an de utilizare

  După 1 aplicarea efectului tangibil vizibil – pieptene parul devine mai ușor după doar 3 tratamente, parul este „însuflețită“, iar parul devine mai puternică și mai densă. Ușor de pieptănat, nu numai că face viața mai ușoară pentru proprietarul a parului si previne despicarea varfurilor si ruperea parului.

  După toate, greu de pieptene parul este adesea rupt prin zgâriere, creând astfel o secțiune transversală la vârf. În câteva săptămâni observat o creștere a volumului de păr, datorită faptului că părul sănătos puternică influență asupra foliculului și cad. Atunci când spălarea, îndreptare și periaj de păr este de remarcat faptul că a pierdut parul a devenit mult mai mici. Același rezultat poate fi văzut pe perna. Shine si matasoasa pentru a deveni foarte vizibile după trei săptămâni de utilizare regulată, activarea radacina parului prevede la începutul creșterii părului noi.

  Cursul dureaza o luna, dar pentru ca părul să crească mai repede, cererea trebuie să continue pe. Un tub nu poate fi suficient, în cazul în care parul este lung și gros. Apoi, este mai bine să comande mai multe.

  În cazul în care pentru a cumpăra și de preț aproximativ

  Masca Princess Hair vinde numai pe site-ul oficial, probabil, în curând va apărea în magazine de frumusete peste tot Rusia, dar până acum puteți cumpăra numai direct de la producător.

  Trimitere e-mail în toată Rusia și în multe țări din CSI, taxa de transport maritim, dar dacă pentru mai multe fonduri 2-3, transportul va fi gratuit.

  Princess Hair – Recenzii ale clientilor

  Masca a luat pe un eșantion, suficient pentru un pachet de aproape o lună. A făcut masca de 2 ori pe săptămână, nu ratați. Despre cresterea parului nu se poate spune nimic, dar starea sa îmbunătățit semnificativ – moale, lucios. Apropo, parul nu cad, pentru că după spălare o grămadă în baie împreună, acum doar 3-4 fire de par. Deci, masca funcționează. Am un pachet rezervat, este interesant pentru a testa modul în care parul va creste. Lydia, 32 GodTub confortabil, cum ar fi cea a băncii. Este convenabil de a fi stors suma corectă și excelent. Utilizarea măștilor Princess Hair am scăpat de picătură, la tâmple am avut deja chiar și pete chel, bine, doar acolo sunt păr rare. 3 luni măști de trei ori pe săptămână, au luat firele de păr nou-nouț. Apropo, am înainte de curs taie părul, se taie despicarea varfurilor. De obicei, după o perioadă de timp, am un sfat prost, iar acum este perfect. Masca ma abordat. Margarita, 28

%name Princess Hair  opinii, comentarii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra

Princess Hair

Order today and get free shipping and satisfaction guarantee

50% Only today!

Marjoleine Nines
Despre Marjoleine Nines Articolele 84
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*