Luray Bustier – cum să-l folosească? în cazul în care să-l cumpere, farmacie, pret

Luray Bustier - cum să-l folosească? în cazul în care să-l cumpere, farmacie, pret
[Total:    Average: /5]

Luray Bustier. Cum este diferit de celelalte?

Am avut întotdeauna probleme cu crema este pentru marirea penisului, arsuri, sani si alte parti ale corpului. Impresia este că acesta este proiectat pentru degenerate:. Cel mai prost declarațiile sunt însoțite de textul primitiv, și promite că va încânta doar retardat

Dar este aceasta crema

pentru sân nu este așa. Ea iese în evidență împotriva abundenței de fond general al buzzwords. Să luăm, de exemplu, prima unitate de anunțuri, care ne introduce la produs:

Cât de multe cuvinte obscure într-un astfel de text mic!

  • Lipolifting (sau lipofilling) este transplantul de celule adipoase pentru a creste anumite parti ale corpului.

Ce este Adipofill’InTM? A fost producătorul? Dar de ce, atunci, partea de sus dreapta este denumit Lucas Meyer este un brand faimos cosmetice american?

Rețineți că, pe cutia de crema logo-ul acestei companii lipseste. Având la îndemână pe Internet, este ușor de a verifica dacă Lucas Meyer produce creme pentru mărirea sânilor. Se pare că logo-ul lor este utilizat în mod ilegal, fără menajamente, „frumusete“.

Formula D56 EM> este menționată doar pe site-urile care vând această cremă. Dar factor de HIF-1α este într-adevăr există . Em> este o proteină produsă în organism într-un fel ar trebui să contribuie la creșterea sân.

Cream Luray Bustier și principiul său de funcționare

Fondurile vânzătorii continuă să se aplece linia și zăngănit de pe termeni științifici complexe. Și, sincer, enervant. Este evident ca despre marirea sanilor poate fi spus în cuvinte simple. – acest lucru nu este teoria corzilor nu este fizica nucleară

Dar, în loc de Domnul marketing sunt cu generozitate împrăștiate prin text cuvintele absconse pentru un vizitator rar ar putea înțelege ce se întâmplă.

Pentru a dovedi că textul se face neinteligibilă nu accidental, dar în mod deliberat, destul de ușor. Googling cuvântul lobotimized. EM> Acesta se găsește doar pe site-urile care vând această cremă este un termen inventat!

În plus, este ușor de observat că toți

acești termeni începe cu cuvântul “LiPo” (lipo), care înseamnă Latină “grăsime” . Dar aceste cifre nu sunt folosite doar a inventat termenul, dar a reușit să prevină o greșeală!

Alți termeni:

  • Adipogenesis – sinteza de noi celule grase;
  • lipogenezei – procesul depozitelor celulelor adipoase;
  • Lipoliza -. Descompunerea grăsimilor

Astfel, descrierea cremei poate fi redusă la următoarele: el promite să sintetizeze și să acumuleze celule adipoase în zona pieptului, blocarea defalcare suplimentară de grăsime. Este tesutul adipos pentru a crește sân mai multe dimensiuni.

In chirurgia plastica această creștere se numește lipomodelling. Aici, promitem acelasi efect, dar fără o intervenție chirurgicală.

Ce este lipofilling și unde crema?

Deci, ajuns la punctul principal – cât de reale sunt aceste promisiuni? Poate crema pentru a pompa tesutul gras piept?

Să începem cu faptul că lipofilling crește de san cu o dimensiune sau mai mici, dar nu trei. Și cremă în acest plan nu poate fi la fel de eficace ca și o intervenție chirurgicală. Sale vânzătorii propun pentru a adăuga extrem de piept de grăsime, lăsând restul figurii în aceeași stare.

Probabil toată lumea are un prieten care recuperat sânii ei a crescut de 3 dimensiuni? Deci, astfel de promisiuni sunt exagerate.

Al doilea si cel mai important: tesutul adipos nu este luat din aer. În cazul injecțiilor, acesta este transplantat din alte locuri de acumulare. Dar, în cazul în care locurile de „grăsime“ nu este, atunci o astfel de operațiune nu este efectuată în principiu. Dar, în cazul în care nu grăsimea după aplicarea cremei?

Da, sunt prezentate mai multe termeni nepătruns ca factor, EM>

HIF EM> -1 EM> a EM>, etc., dar procesul de creare a țesutului gras este destul de simplu și ușor de explicat fără acești termeni:. consuma mai multe calorii decat cheltui, ai țesutului adipos

Fără calorii suplimentare de grăsime nu este sintetizat, nu este ceea ce presupune preluarea crește dieta. Nu de mult freacă de grăsime în piept, acesta nu va deveni „mai grasă“. – care este aceeași cu cremă

Nu spun că obezitatea este asociată cu modificări hormonale și efectele dăunătoare asupra sănătății. Organismul nu va pune în afara de grăsime în mod selectiv, doar pe piept. Grăsime va scădea în mod inevitabil sub burta. Și acest tip de obezitate, obezitate centrală, este considerat cel mai periculos.

Cu aceasta crește riscul de a dezvolta boli de inima si diabet. De asemenea, vin schimbările hormonale: organismul este reconstruit pentru a menține echilibrul energetic

.

Aceasta este, în cazul în care promisiunile de vânzătorii de smântână au fost adevărate, ar face rău nimănui. Dar acest lucru nu poate fi mult de un motiv de ingrijorare, deoarece nici un efect după utilizarea Luray Bustier nu va.

Studiile clinice. Divorțul sau adevărul?

In plus, povestea despre această cremă este contrară bun simț, este o altă dovadă că avem în fața noastră un divorț banal pentru bani. Și această dovadă este, de fapt, de vânzare pe site-ul:

Aceasta este o diagramă care arată studiile clinice ale Reginei crema. La prima vedere e bine, cu excepția faptului că vânzătorii nu vor scrie numele fără erori. Dar încearcă să înțeleagă sensul acestui grafic este că arată?

Al doilea punct cheie: o unitate de volum a sânului. „Muritorii simplu“ de a folosi inch pentru a măsura o circumferință în jurul pieptului. Dar experții folosesc mm3 – ca pe grafic. Și astfel, potrivit informațiilor de pe site-ul, valoarea bustului subiecților a crescut la 3 000 mm3.

Dar ceea ce am invatat de la un articol medical intitulat “Mamologie Teenage”:

  • În medie, în grupul femeilor de vârstă reproductivă, 25-45 ani, volumul glandei mamare este de aproximativ 500 mm3.
  • Ideal este adoptat piept cu un volum de 250-300 mm3.
  • Volumul de 400-600 mm3 este considerată hipertrofia moderată
  • 600-800 mm 3 – hipertrofia severă,
  • 800-1000 mm3 – hipertrofia semnificativă și 1500 mm3 -. Gigantomastia

Aceasta este, chiar și în povestea despre studiile clinice ar fi-marketing cita date care sunt fizic imposibil! 3000 mm3, care este de două ori mai mult decât gigantomastia! Ei au transformat subiectii in mutanti?!

Rezumat Luray Bustier

Aceasta crema promite pentru a mari sani, pompat de grăsime ei. Dar, în cazul în care se va grăsimea, sale vânzătorii nu pot explica. In schimb, ei încearcă să confunde cumpărător, astfel încât el a fluturat mâna lui să spună:. E atât de inteligent și științifice, nici măcar nu ar trebui să încerce să înțeleagă

De fapt, un efect similar este atins numai prin intervenție chirurgicală este de a face lipofilling folosind crema este imposibil.

Informații despre studiile clinice înseamnă în cele din urmă convins că toate informațiile de pe pagina de vânzare a inventat.

Despre Lara Cucu Fox Articolele 291
Lara Cucu Fox este un adolescent de 18 ani care se bucură de pictură, cărți de colorat pentru adulți și furat bomboane de la copii. El este prietenos și bun, dar poate fi și foarte violent și puțin plictisitor. Este român. El este în prezent la școală. Din punct de vedere fizic, Lara este în formă bună. Este foarte scurt cu piele palidă, păr negru și ochi căprui. A crescut într-un cartier din clasa de mijloc. El a fost crescut de mama sa, tatăl său a plecat atunci când era tânăr. Lara merge la Școala de la Springfield, unde subiecții preferați sunt P.E., biologia și știința sportivă. Îi iubește pe profesoara d-na Scott, dar îl urăște pe domnul King, ale cărui interese includ vorbind într-o voce foarte enervantă. El este în prezent într-o relație cu Anna Rhonda Hamilton. Anna este cu 13 ani mai în vârstă decât el și lucrează ca electrician. Cel mai bun prieten al lui Lara este un adolescent numit Alexis Williams. Ei au o prietenie foarte incendiară. De asemenea, el se blochează cu Kristen Rowe și Brooke Donnelly. Se bucură să citească împreună.