Hephaestus Gel – farmacie, opinii reale, cumpara acum, preț

Hephaestus Gel - farmacie, opinii reale, cumpara acum, preț
[Total:    Average: /5]

Hephaestus Gel – pentru a mări penisul masculin

Una dintre principalele probleme ale vieții intime a bărbaților mature este calitatea erectiei si marimea penisului. Acești factori afectează stima de sine, impactul asupra dezvoltării profesionale și a vieții personale. În cazul în care potența lent este un rezultat al problemelor hormonale și a bolilor cronice și rezolvate cu suplimente. Modificarea dimensiunii omenescului, o intervenție chirurgicală mai mult, deoarece creșterea celulelor unui membru în lungime și lățime este asociată cu întinderea țesuturilor.

Hephaestus Gel pentru marirea penisului este una dintre puținele alternative la intervenția în timp util,

care dă un rezultat garantat de până la

cinci centimetri de creștere pe lună de utilizare regulată. Folosirea gelului face posibilă obținerea unor schimbări semnificative în mărime, ceea ce va afecta calitatea si durata actului sexual.

Avantaje Hephaestus Gel

 • Hephaestus Gel este o formulă unică, care combină cele mai recente tehnologii, testate în timp. gel intim pentru marirea penisului imbunatateste fluxul sanguin si creste elasticitatea tesutului. În plus, are o serie de calități preferate:
 • bazat pe componente naturale, testat clinic si are un certificat de calitate;
 • nu conține substanțe chimice nocive, hormoni organice și sintetice, coloranți, alergeni și stabilizatori.
 • fără prescripție medicală, are un preț rezonabil, lipsa de contraindicații și ușurința de utilizare.

Proprietăți și caracteristici

Design

unica ofera celule ale penisului in lungime si latime, care are un efect pozitiv asupra duratei actului sexual crescut, sporește încrederea în abilitățile bărbaților și ajută la obținerea rezultatelor dorite:

 • oferă rezistență în pat și crește foarte mult numărul de frecări;
 • mărește dimensiunea unui membru in lungime si in diametru, asigura erectii de durată în timpul momentului responsabil
 • îmbunătățește controlul asupra ejacularii, ajută la atingerea unui orgasm lung și interesant.

Instrumentul funcționează în etape și depinde de timpul de aplicare:

 • 1-2 săptămâni. Crește sensibilitatea penisului si actul sexual, în 5-7 minute.
 • 2-3 săptămâni. Pe fondul prelungirea timpului de contact sexual, este format dintr-o formă anatomică corectă a penisului.
 • Săptămâna 4. Îmbunătățirea calității și a duratei

  de sex, a crescut încrederea, gradul de satisfacție sporită și plăcere.

Compoziția Hephaestus Gel

Compoziția unică are o încălzire și tonifiere efect, moale și nedureros acționează asupra țesuturilor și încurajează fluxul de sânge și limfă la celule. În compoziția gelului:

 1. Trietanolamina -. Crește semnificativ durata actului sexual, crește gradul de control asupra ejacularii, normalizeaza regenerarea celulelor deteriorate, reduce procesele inflamatorii locale
 2. proteine ​​hidrolizate și aminoacizi -. Cresterea celulelor creste si intareste tesuturile penisului, este un stimulent excelent
 3. Elastina -. Colagen de complex care imbunatateste elasticitatea si sensibilitatea penisului
 4. Excipienți da un miros plăcut și textura, sunt componenta extra hidratare.
 5. OL>

  Instrucțiuni de utilizare Hephaestus Gel

  Utilizați Hephaestus Gel ușor, rapid și convenabil. Pentru a face acest lucru:

 • Înainte de culcare, gelul trebuie aplicat pe penis neted uniform într-o mișcare circulară timp de trei minute.
 • Pentru a îmbunătăți rezultatul înainte de actul sexual de a utiliza nu mai mult de 25 de minute înainte de actul sexual.

Instrumentul nu are contraindicații, dar nu este recomandat dacă sunteți alergic la una dintre componentele acute și proceselor inflamatorii ale organelor genitale, la temperaturi ridicate și cancer, sistemul excretor.

Caracteristici

An : 2020

Volum :. 50 ml

Recomandat curs 1 lună

Durată de viață : 2 ani

Metodă de stocare : La temperatura de pana la 25 ° C, evitând lumina directă a soarelui

marcare Produs : Certificat EAC

Produsul este certificat

Transport : de la … clarifica declarația

Plată : numerar

/ carte de la primirea

Despre Lara Cucu Fox Articolele 291
Lara Cucu Fox este un adolescent de 18 ani care se bucură de pictură, cărți de colorat pentru adulți și furat bomboane de la copii. El este prietenos și bun, dar poate fi și foarte violent și puțin plictisitor. Este român. El este în prezent la școală. Din punct de vedere fizic, Lara este în formă bună. Este foarte scurt cu piele palidă, păr negru și ochi căprui. A crescut într-un cartier din clasa de mijloc. El a fost crescut de mama sa, tatăl său a plecat atunci când era tânăr. Lara merge la Școala de la Springfield, unde subiecții preferați sunt P.E., biologia și știința sportivă. Îi iubește pe profesoara d-na Scott, dar îl urăște pe domnul King, ale cărui interese includ vorbind într-o voce foarte enervantă. El este în prezent într-o relație cu Anna Rhonda Hamilton. Anna este cu 13 ani mai în vârstă decât el și lucrează ca electrician. Cel mai bun prieten al lui Lara este un adolescent numit Alexis Williams. Ei au o prietenie foarte incendiară. De asemenea, el se blochează cu Kristen Rowe și Brooke Donnelly. Se bucură să citească împreună.