Fish XXL – opinii și de preț, în cazul în care pentru a cumpăra

Fish XXL - opinii și de preț, în cazul în care pentru a cumpăra
[Total:    Average: /5]

Un produs inovator în domeniul mărfurilor pentru pescuit de

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

iarna – Spray activator musca Fish XXL a fost fondata de un grup de oameni de știință, cu sprijinul activ al Asociației Pescarilor. Activatorul este o momeală universală, care este la fel de bine manifestat în diferite organisme de apă cu sare și apă proaspătă.
Principiul de funcționare al activatorului muscatura se bazează pe ispitire de pește într-un singur loc, cu ajutorul miros. Bait este disponibil într-un aerosol poate, ceea ce face utilizând instrumentul confortabil chiar și în condiții aspre de iarnă.

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

pește Activator pentru pescuit de iarna XXL Pește ușor de utilizat: le trateze bine cu oricare dintre momeala obișnuită și înmoaie în apă. Producătorul garantează că peștele este musca în mod activ, în ciuda influenței factorilor externi.

pașnică, ruinare, atent, tot felul de pește sunt la fel de sensibile la mirosul de activator. Nu va mai trebui să vă faceți griji cu privire la fața locului de pescuit ales incorect sau condiții meteorologice nefavorabile.

Particularitatile și provocările de pescuit de iarnă pe gheață

În fanii sezonul rece de pescuit de iarna trebuie să depășească o serie de provocări:

Momeala Fish XXL rezolvă toate problemele dintr-o dată. Acum, nu este nevoie să se grăbească pe gheață în căutarea unui loc adecvat: producția în sine va veni la gaura ta. Trebuie să faci să-l. Ce ar putea fi mai bun decât asta?

Ce sunt “capcane” pentru pescarii creduli?

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

Fiecare pescarul cel puțin o dată în viață a fost „prins“ oameni de afaceri întreprinzători sau propria lor ignoranță. Și anume:

 • Utilizarea momelii este inutil. „Acasă“ nada lucrează într-un iaz rece. Pește pur și simplu nu se va simți mirosul ei, și vei fi lăsat cu mâinile goale. Nu pierde timpul, bani și nervi pentru astfel de lucruri.
 • Există întotdeauna o șansă de a obține on-line, escrocherii inteligent. Nu te năluci hormonale si feromoni. Acest lucru nu este nimic mai mult decât o cascadorie de publicitate! Peștii ar trebui să fie implicate mirosul este impactul cel mai natural asupra râului și a vieții marine.
 • momeală fals multicomponent. Peștele are un miros puternic, iar ea nu are nevoie de „buchet“ de sute de arome. Acesta va fi suficient de combinații de patru și chiar mai puțin mirosuri. Nu plătesc bani pentru inutile, care, evident, nu funcționează.

Proprietățile produsului Fish XXL

Proprietățile de bază ale momeala inovatoare este de a realiza pește:

 • Impactul Semnificativ asupra receptorilor olfactivi de pește.
 • Blocarea receptorilor nervoase din pește: droguri dezactivează timpul creier, prevenind astfel să părăsească cârligul
 • .

 • larg „spectru de acțiune“. Momeala funcționează pe cele mai multe specii de pești în mod egal.

Ce tipuri de pește de

pește momeală fabrică XXL?

Compoziția unică a activatorului de pulverizare mușca Fish XXL vă permite să ademeni cele mai varietate de pradă. Atractive pentru pește „parfum“ se extinde cu mult dincolo de locul de pescuit, atrăgând turme mari de locuitorii lacului.

Specii de pește pe care le poate atrage folosind activator:

 1. pește pașnic. Locuitorii acestor rezervoare naturale, în cazul în care este rar pentru a găsi un pescar nu este utilizat pentru momeală, ceea ce înseamnă că gustul și mirosul înseamnă că nu se vor speria. Dimpotrivă, peștele ia momeala de bună voie, deoarece instrumentele sunt atractive pentru substanțele aromatice ei.
 2. Un pește răpitor. O textură vâscos gros de spray poate suficient de lung pentru a rămâne pe momeala care vă permite să ademeni prada din locuri îndepărtate, inclusiv prădători mari.
 3. pește Precaut. pește destul de timid răspunde la momeala de tonuri întunecate. Bogat Culoarea maro a Atractivitatea excelează în apă rece și limpede, ceea ce face momeala atractivă pentru cea mai precaută a locuitorilor râului și mare.
 4. OL> Parabolicheskie pieptene pentru îndreptarea părului rapide pentru îndreptat părul

  Compoziția activatorului

  produs natural face ca utilizarea sa complet în condiții de siguranță și îl face să iasă în evidență pe analogii de fundal. Compoziția activatorului este compus din numai patru componente:

  1. Protein calmari. Are un impact puternic asupra burbot, biban, somn, Rotana.
  2. Kaffir var (decoratvie citrice). Nu va lăsa indiferent plătică, crap, babusca, caras și linul.
  3. usturoi

  4. Elephant (un ROCAMBOLE). Atractive pentru știucă, crap, plătică și crap.
  5. Uleiul de cânepă. Este o anumită locație, plătică, SOP, Tench, babușca, plătică alb.
  6. Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

   OL>

   Aceasta este doar o listă orientativă a persoanelor, care este capabil de a atrage prin pulverizare multifuncțional. De fapt, aceasta afectează orice râu, mare, lac de locuitor.

   Principiul de funcționare Fish XXL

   Caracteristica principală a momelilor unice de pește XXL în efectele sale puternice asupra organelor olfactive de pește. Componentele aromatice ale spray-ul, se dizolvă în apă afectează sistemul nervos și specimenele de creier, paralizând voința și rezistența. Producția merge cu bună știință și în mod voluntar pe cârlig fără suplimentară de mai sus!

   Avantajele produsului inainte de analogi Fish XXL

   Unicitatea instrumentului face indispensabil pentru pescuit de iarna. Multe comentarii pozitive confirmă doar eficacitatea acestuia. Trigger Fish musca XXL:

 • Produs certificat care a fost supus toate etapele de testare.
 • instrument compact, se potrivește chiar și un buzunar mic.
 • Ușor de utilizat în fiecare etapă. Acesta poate fi folosit fără a scoate mănuși.
 • momeală atractiv pentru orice specie de pește.

Opiniile și comentariile de la pescari profesioniști

pescarilor amatori și profesioniști au apreciat înalt eficiența și comoditatea de activator de pulverizare mușca Fish XXL. Aici este un rating de produs de la unele pescari profesioniști:

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

Valery Nesterov. Participant și câștigător al competițiilor internaționale de pescuit de iarna:

Ilia Golovin. Participant activ și câștigător multiplu de turnee de pescuit în timpul iernii, a avut loc în Europa:

Sergei Gerasimov. instructor calificat pe pescuit în timpul iernii:

Cum se aplică de pește XXL

Se recomandă să se utilizeze produsul în conformitate cu condițiile stabilite în instrucțiunile însoțitoare:

 1. Aplicați produsul pe momeala de obicei, se va potrivi perfect felii chiar de pâine neagră.
 2. Pentru a atrage civili faunei acvatice destul de presante trei ori spray atomizor.
 3. pești răpitori prefera o momeala cu un gust gros, concentrat. Este suficient pentru a crește doza de activator de două ori (6-7 spray-uri).
 4. prins 2-3 pește? Din nou, prin pulverizare.
 5. Stai în tăcere timp de 10-15 minute, se bucură de frumusețea naturii, relaxați-vă până când peștele plutește la tine pe cârlig.
 6. OL>

  Informarea consumatorilor cu privire la prețul

  Activatorul de pulverizare mușca Fish XXL. Acum puteți achiziționa doar 990 de ruble, dacă această sumă poate fi comparabil cu numărul de pește prinde folosind acest instrument minunat?!

Despre Lara Cucu Fox Articolele 291
Lara Cucu Fox este un adolescent de 18 ani care se bucură de pictură, cărți de colorat pentru adulți și furat bomboane de la copii. El este prietenos și bun, dar poate fi și foarte violent și puțin plictisitor. Este român. El este în prezent la școală. Din punct de vedere fizic, Lara este în formă bună. Este foarte scurt cu piele palidă, păr negru și ochi căprui. A crescut într-un cartier din clasa de mijloc. El a fost crescut de mama sa, tatăl său a plecat atunci când era tânăr. Lara merge la Școala de la Springfield, unde subiecții preferați sunt P.E., biologia și știința sportivă. Îi iubește pe profesoara d-na Scott, dar îl urăște pe domnul King, ale cărui interese includ vorbind într-o voce foarte enervantă. El este în prezent într-o relație cu Anna Rhonda Hamilton. Anna este cu 13 ani mai în vârstă decât el și lucrează ca electrician. Cel mai bun prieten al lui Lara este un adolescent numit Alexis Williams. Ei au o prietenie foarte incendiară. De asemenea, el se blochează cu Kristen Rowe și Brooke Donnelly. Se bucură să citească împreună.