Eleganza pentru pierderea in greutate – comentarii negative, opinii, preț, site-ul oficial

Eleganza pentru pierderea in greutate - comentarii negative, opinii, preț, site-ul oficial
[Total:    Average: /5]

Pentru o varietate de produse de pierdere în greutate, care doresc să piardă în greutate de multe ori nu rândul său, la un antrenor de fitness sau banda de alergat, dar la computerul lor de origine și on-line. Este regretabil să admitem că aceste două sunt în mod clar abuzează de încrederea noastră și încercarea de a face un profit. Și nu contează cât de banal ar putea fi

la retell promisiuni de publicitate de grăsime în plus, fără o procedură standard.

Eleganza este vândut sub formă de pulbere solubilă. Potrivit producătorilor, după prima doza de grăsime

va începe să ardă și retragere. Nu este nevoie de nici un efort suplimentar – dieta și exercițiile fizice pentru cei slabi. Eleganza promite tuturor un corp subțire ca un model, și tot ce trebuie să faceți este să bea în mod regulat.

Ce este un Eleganza facut?

Principalele componente pe care este propus pentru a pune speranțele pentru un corp perfect: goji, Gardenia și cactus. Deoarece 2 componente populare au fost deja luate în considerare pe site-ul nostru, este sigur să spun că ei nu au un efect de ardere de grăsime (care este confirmată nu numai de comentarii, dar, de asemenea, de comentariile vizitatorilor noștri).

Goji poate fi la fel de util ca orice bace într-o oarecare măsură, dar există foarte puține sub forma unei băuturi solubile din original „utilitate“. Și ce contează dacă nu scapa de kilogramele in plus de goji în vreun fel?

Și cactus … Singura băutură cactus demn de respect este, desigur, tequila. Nu există nici o dovadă științifică care să sugereze că un cactus va ajuta pierde in greutate.

Cu toate acestea, cele declarate 3 componente nu sunt tot ce pot fi găsite într-o băutură de ciocolată din excesul de greutate. Pentru mai multă claritate, compoziția poate fi comparată cu o altă declarație frumoasă a producătorilor:

Ca să nu mai spun că băutura este plin de chimie – nu, compoziția este normal, dar fără un regulator de aromă, îndulcitor și aciditate nu a făcut. O componentă, cu toate acestea, merită să

fie luate în considerare separat, mai îndeaproape.

Ce este levarnitine

L-carnitina este responsabil pentru procesele de metabolism, și mai precis, transportă acizii grași. De ceva timp, efectele sale au fost echivalate cu influente anabolici, iar unii sportivi au acordat o atenție din cauza aceasta în dieta lor. Dar cercetarea științifică nu a confirmat proprietățile benefice ale carnitină pentru nutriție sport. Deoarece levarnitine nu este o substanță indispensabilă, doza zilnică recomandată este, de asemenea, nu este stabilită.

Dar alți experți spun că carnitina este util în tratamentul infertilității masculine și ajută la reducerea masei de grăsime și creșterea masei musculare. Astfel, într-un experiment, un grup de persoane în vârstă au luat 2g L-carnitină pe zi, timp de 6 luni.

După 6 luni, a existat o îmbunătățire a activității mentale și fizice: în medie, subiecții au pierdut 1,8 kg de grăsime și creșterea masei musculare cu 3,8 kg.

Pentru a rezuma, oamenii de știință nu au ajuns la o concluzie unanimă cu privire la proprietățile benefice ale levarnitine. Cu toate acestea, majoritatea specialiștilor și unele studii dau motive întemeiate să creadă că este o substanță utilă care contribuie la metabolismul normal. Dar carnitina are o relație foarte îndepărtată la pierderea în greutate: 1,8 kg în jumătate de an este de 300 g de grăsime pe lună. Este greu o realizare care poate fi numită o pierdere în greutate de succes.

Plicul conține 5 g de pulbere. Pentru 100 de grame de bani este de 2,5 g de l-carnitină. Prin urmare, o porție de Eleganza conține 0,125 g din această substanță. La un pahar de 2 cocktail-uri pe zi, organismul va primi de 10 ori mai puțin decât carnitină oameni din experimentul de mai sus. Logica matematică sugerează că luni de consum de Eleganza va scăpa de

la fel de mult ca 30 de grame de grăsime! Rezultatul Brilliant.

Un pic despre obezitate.

Știind informații generale despre obezitate și cum să-l lupta, puteți distinge adevărul din publicitate pur și simplu se află în câteva secunde.

Cauzele obezității pot fi foarte diferite: stilul de viață, ereditatea, vârsta, sexul, nutritie, stres, etc Fiți atenți la fotografia de mai sus, care arată compoziția. În partea stângă, în subtitlu „organism model, citește: nu este nevoie să se schimbe stilul de viață, nu este nevoie de activitate fizică, nu este nevoie de a monitoriza nutriție Este populismul de apă curată, care este un semnal clar – suntem mințiți! . pentru schimbări serioase, este necesar să se identifice și să elimine cauza (și, adesea, mai mult de unul). – dieta nesănătoase, stilul de viață nesănătoasă, lipsa de activitate fizică sau altceva

Deși carnitină, discutat mai devreme, imbunatateste metabolismul, trebuie să se țină seama de faptul că între arderea de grăsimi și carbohidrați, corpul nostru va da preferință la carbohidrati, glicogen consumatoare. Prin urmare, nu este recomandat sa se consume alimente bogate in carbohidrati inainte de antrenament. Și Eleganza este format din 90% carbohidrați, care vor nega încercările de carnitină (care este

deja neglijabil), pentru a face corpul incepe de ardere a grasimilor.

Rezultatul este Elegenza

Eleganza bautura nu va ajuta să piardă în greutate. Mă bucur că nu va face rău: puteți găsi L-carnitină, în compoziția sa, care este o substanță destul de util. Dar este prea mic pentru a obține rezultate pozitive. Prin urmare, cei care sunt cu adevărat caută modalități de a pierde in greutate, este mai bine să nu se pierde timpul pe acest cocktail inutil.

Despre Lara Cucu Fox Articolele 291
Lara Cucu Fox este un adolescent de 18 ani care se bucură de pictură, cărți de colorat pentru adulți și furat bomboane de la copii. El este prietenos și bun, dar poate fi și foarte violent și puțin plictisitor. Este român. El este în prezent la școală. Din punct de vedere fizic, Lara este în formă bună. Este foarte scurt cu piele palidă, păr negru și ochi căprui. A crescut într-un cartier din clasa de mijloc. El a fost crescut de mama sa, tatăl său a plecat atunci când era tânăr. Lara merge la Școala de la Springfield, unde subiecții preferați sunt P.E., biologia și știința sportivă. Îi iubește pe profesoara d-na Scott, dar îl urăște pe domnul King, ale cărui interese includ vorbind într-o voce foarte enervantă. El este în prezent într-o relație cu Anna Rhonda Hamilton. Anna este cu 13 ani mai în vârstă decât el și lucrează ca electrician. Cel mai bun prieten al lui Lara este un adolescent numit Alexis Williams. Ei au o prietenie foarte incendiară. De asemenea, el se blochează cu Kristen Rowe și Brooke Donnelly. Se bucură să citească împreună.