Electricity saving box – opinii, comentarii, pret,

Electricity saving box - opinii, comentarii, pret,
Electricity saving box - opinii, comentarii, pret,
[Total: 0   Average: 0/5]

& nbsp;

Aflați mai multe pe site-ul oficial

electicitySaving big1 Electricity saving box  opinii, comentarii, pret, electicitySaving big1 1 Electricity saving box  opinii, comentarii, pret,

height=”147″>

Energosberegeniya dispozitivului: principiul de funcționare și a clienților opinii

energie electrică Salvarea Box este un dispozitiv pentru a reduce consumul de energie electrică și de a proteja aparatele electrocasnice de factorii negativi care afectează rețeaua globală. Principiul de funcționare al aparatului este construit pe transferul unei părți din sarcinile parazite la putere activă, care este utilizat de aparatele electrocasnice sunt măsurate și o dozare standard, -. Contoare electrice

Efectul KRM – compensarea puterii reactive permite reducerea consumului total de energie prin reducerea deasupra capului, aducând nici o sarcină de utilizare reală

.

Opiniile celor care au achiziționat deja energie economică și de exploatare-o pentru mai mult de o lună, confirmă reducerea consumului de energie electrică. În plus, aparatul reduce încărcătura de parazit de putere reactivă, în care mai puțin de uzură a motoarelor de aparate de uz casnic -. Frigidere, mașini de spălat rufe, mașini de spălat vase

Pentru a cumpăra un astfel de dispozitiv este în cazul în care acasă o mulțime și de multe ori a alerga dispozitive cu motoare asincrone și diverse inductori.

Aflați mai multe pe site-ul oficial

Du-te la site-ul furnizorului

electric de economisire Box – & nbsp; false sau adevărul

?

electicitySaving big1 2 Electricity saving box  opinii, comentarii, pret,

Aflați mai multe pe site-ul oficial

Economic de energie electrică de energie electrică de economisire Caseta a atras deja atenția utilizatorilor și specialiștilor. opiniile reale despre dispozitiv destul de controversat, dar pentru a concluziona că acest lucru nu este un sistem complet ieftin cumpărător neavizat va permite informații complete despre dispozitiv.

Aflați mai multe pe site-ul oficial

Înainte de a cumpăra este important să știe cum să folosească aparatul de fotografiat cum să interpreteze manualul de instrucțiuni privind ce să se aștepte în realitate.

Printre numărul mare de dispozitive de economisire a energiei economice de energie electrică de economisire Caseta are o serie de caracteristici interesante:

 • dimensiunea redusă și posibilitatea instalării în orice priză electrică;
 • absența încălzirii pronunțate la locul de muncă;
 • sistem de control simplu – aparatul determină momentul în care aveți nevoie pentru a compensa apariția sarcinii contrafaceri în rețea;
 • afișare de stare convenabilă pe panoul frontal numai două LED-uri care indică faptul că echipamentul este conectat și de lucru.
Recomanda  Liquid Chestnut bautura pentru pierderea in greutate - opinii, preț, rezultat

Pentru a înțelege dacă dispozitivul este de economii reale de energie și de a economisi bani, aveți nevoie pentru a înțelege tipurile de sarcina contra și principiul de funcționare a aparatelor în rețea.

O bobină montată în aparat produce un eld magnetic. Cu motor de inducție mașină de spălat rufe sau vase, pompa de circulație a încălzirii, este un sistem de astfel de mecanisme. Odată cu trecerea de energie electrică, există așa-numitele sarcină reactivă și curenții parazite. Este un consum neproductiv de energie care merge în încălzirea dispozitivului, nu beneficiază proprietarul și, treptat, tehnica ce degradează.

economic absoarbe parțial sarcina, acumularea de energie într-o secvență de condensatoare. Atunci când funcționează motorul de inducție folosește curent alternativ, acest lucru

electicitySaving big1 3 Electricity saving box  opinii, comentarii, pret,

înseamnă că circuitul este întrerupt de 50 de ori pe secundă. În aceste momente partea din energia acumulată este returnat la rețea, acesta va compensa pierderea pe bobine.

electicitySaving big1 4 Electricity saving box  opinii, comentarii, pret,

Consumul real de energie electrică, care este stabilită de către grefier este singura sarcină activă. Dispozitivul de măsurare nu răspunde la curenți și putere reactivă false, deoarece acestea apar doar în circuitul motorului sau a bobinei. Dar originea lor este asociată cu unele pierderi de energie și, prin urmare, total a crescut de consum.

Aflați mai multe pe site-ul oficial

divorț direct consumatorul nu este aici – economic reduce într-adevăr consumul, dar nu pe aceeași scară ca publicitate. Pentru a obține efectul necesar să se respecte mai multe condiții:

 1. utilizarea aparatului în rețea, împreună cu consumatorii, echipate cu motoare asincrone este o mașină de spălat vase și mașină de spălat, pompe pentru irigații și de circulație a apei, stații ale operațiunii locale, frigidere și de aer condiționat de pompare;
 2. în cazul în care motoarele ale dispozitivelor și economicaly nu există nici un invertor în modele scumpe de aparate de aceste dispozitive vă permit să controlați funcționarea motorului sau a altor bobina prin modificarea frecvenței, absorbind de sarcină reactivă;
 3. aparate și alte dispozitive funcționează în modul lung – o situație tipică pentru dispozitivele de răcire și cele mai puternice consumatorii casnici, în special de frigidere și aparate de aer condiționat în timpul verii;
 4. într-un singur lanț economic cu invertor fără putere de tip UPS on-line dubla conversie și comutare automată la eco.
 5. OL>

  Costul real al energiei electrice depinde de o schemă organizată în mod corespunzător de conectare a dispozitivului. Mulți cumpărători după o lună de utilizare a dispozitivului remarcat faptul că consumul este redus cu cel puțin 5-7%.

  Pentru a reduce costul energiei electrice la jumătate în acest caz, dacă vă păstrați activat numai aparate de uz casnic cu motoare sau bobine active în circuit, de exemplu, un puternic compresoare cu microunde, cu o perioadă lungă de muncă.

  În condiții normale pe care o folosiți lumini, calculatoare, televizoare și alte echipamente care nu creează un număr mare de curenți și este false o sursă de consum ridicat.

  Pentru a face consumul de energie a scăzut într-adevăr, trebuie să includă economic nu în orice priză, și în conformitate cu anumite reguli, care vor fi discutate mai jos, în instrucțiunile de utilizare a dispozitivului. Economică nu este divorț și nici înșelăciune, aveți nevoie doar de a utiliza în mod corect și să nu se aștepte miracole.

  Opiniile clienților

  Opiniile experților cu privire la dispozitivul de energie electrică de economisire Box on-line contradictorii, dar se poate concluziona că, odată cu utilizarea corespunzătoare a dispozitivului funcționează într-adevăr. Nu există miracole, dar pentru un singur dispozitiv cu un consum mare de energie, poate reduce consumul cu 10%.

  Dacă vă așteptați să reducă cheltuielile pentru utilități, achiziționarea de energie va deveni economii de investiții cel mai bun. Acest lucru este confirmat de numeroasele opinii pe forumuri tematice.

  Du-te la site-ul furnizorului

  Prețul și în cazul în care pentru a cumpăra

  Aflați mai multe pe site-ul oficial

  Electricity saving box salvează pe facturile de electricitate de la 1690 de ruble pe trimestru, cu o medie a consumului de familie din Rusia. Acesta studii efectuate de către centrele tehnice europene și specialiștilor din Rusia. Observarea statistică a publicat pe internet pe cei care folosesc aparatul pentru mai mult de trei luni, demonstrează o performanță bună de reducere a consumului.

  Aflați mai multe pe site-ul oficial

  Vand economic de energie electrică de energie electrică de economisire Box pentru acasă, apartament, garaj sau atelier disponibile pe site-ul oficial al producătorului produsului sau a reprezentanților acestuia.

  Un dispozitiv unic este un instrument simplu și eficient pentru a economisi energie, aparate complexe necesare, în special mașini de spălat, aparate de aer condiționat, frigidere, mașini de spălat vase. Prețul dispozitivului pentru a cumpăra en-gros și cu amănuntul este în concordanță cu consumatorul de masă.

  Cât de mult este energie electrică de economisire Box:

 • Moscova -. 1 690руб
 • Saint Petersburg – 1 690руб
 • .

 • Yekaterinburg – 1 690руб
 • .

 • Omsk – 1 690руб
 • .

 • Kiev, Ucraina -. 600 UAH
 • Dnepropetrovsk -. 600 UAH
 • Gomel – 40 white.rubles
 • Almaty – 7100 tenge
Recomanda  Ideal Slim picături - site-ul oficial, cumpara acum, comentarii, pret

Instrucțiuni de utilizare

Instrucțiuni de instalare și utilizare a economiilor de energie electrică de economisire Box:

 1. instalați unitatea în orice priză în casă sau un apartament;
 2. asigurați-vă că LED-urile emit lumină verde;
 3. Contor de blocare la începutul funcționării dispozitivului;
 4. compara costurile energiei electrice cu oricare din luna precedentă.
 5. OL>

  opinii de Electricity saving box arată că principiul economiei se face simțită, dacă vă conectați dispozitivul în acest lanț (ramură) este o rețea rezidențială sau de acasă, care are cel mai puternic și-a permis în mod constant aparate – aer condiționat, frigider, mașină de spălat mașină, pompa.

  Produse suplimentare:

  Avantaje

  economii dispozitiv nu necesită o atenție constantă, și ușor de utilizat:

 • dispozitivul funcționează în modul automat;
 • carcasa compactă și conector universal includ Electricity saving box în oricare dintre punctele de uz casnic;
 • se poate alege la putere pe baza pe ramură individuale sau întregul apartament -. De la 15 kW

În plus față de economiile de energie efectul de impulsuri false, ceea ce reduce semnificativ uzura aparatelor dumneavoastră.

Du-te la site-ul furnizorului

Video: un dispozitiv pentru a salva caseta de economisire de energie electrică

Lara Cucu Fox
Despre Lara Cucu Fox Articolele 291
Lara Cucu Fox este un adolescent de 18 ani care se bucură de pictură, cărți de colorat pentru adulți și furat bomboane de la copii. El este prietenos și bun, dar poate fi și foarte violent și puțin plictisitor. Este român. El este în prezent la școală. Din punct de vedere fizic, Lara este în formă bună. Este foarte scurt cu piele palidă, păr negru și ochi căprui. A crescut într-un cartier din clasa de mijloc. El a fost crescut de mama sa, tatăl său a plecat atunci când era tânăr. Lara merge la Școala de la Springfield, unde subiecții preferați sunt P.E., biologia și știința sportivă. Îi iubește pe profesoara d-na Scott, dar îl urăște pe domnul King, ale cărui interese includ vorbind într-o voce foarte enervantă. El este în prezent într-o relație cu Anna Rhonda Hamilton. Anna este cu 13 ani mai în vârstă decât el și lucrează ca electrician. Cel mai bun prieten al lui Lara este un adolescent numit Alexis Williams. Ei au o prietenie foarte incendiară. De asemenea, el se blochează cu Kristen Rowe și Brooke Donnelly. Se bucură să citească împreună.