Bluronica – opinii, comentarii, pret,

Bluronica - opinii, comentarii, pret,
[Total:    Average: /5]

Editorii portalului nostru este atent la noutățile pieței cosmetice,

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

și așa ne-am atras atenția activ publicitate pe Internet, „un complex de acid hialuronic“, care a provocat agitatie la femei ca un remediu eficient pentru riduri și pentru intinerirea pielii.

Vânzătorul a poziționat produsul său ca „produs cosmetic profesional, cu proprietăți anti-îmbătrânire activă pentru persoanele de peste 30 de ani.“ Produsul principal este un „Bluronica de acid gel și colagen“, care de multe ori este de asemenea numit „Gel activator Hyaluronic“ ser .A merge ca intensifica acțiunea gelului.

  • netezește clar ridurile,
  • corectează feței contur,
  • uniformizează tenul,
  • elimină pigmentarea
  • previne deficienta de colagen,
  • Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

  • restabilește îmbătrânirea pielii,
  • netezește cicatrici.

Bluronica: compoziția de analiză

Gel activator Bluronica conține, după cum se menționează de către vânzător, nu numai că acidul hialuronic, dar colagen, ulei de amarant și complexul de vitamine. Nu contează cât am încercat, nu am putut găsi nicăieri compoziția detaliată a ingredientelor. – ceea ce, în ce proporție, concentrația care conține gelul de activator cu acid hialuronic

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

Vânzătorul a enumerat numai ingredientele „active“, care sunt esențiale pentru produsele de publicitate. Structura completă este ascunsă și inaccesibile pentru consumator. Vrei să comenteze conținutul cel al componentelor menționate la:

  • Acid hialuronic (ha) în regula ar trebui să stimuleze funcția fibroblastelor, care sintetizează colagen și elastină. Dar faptul că concentrația sa efectivă în compoziție ar trebui să fie 0,5-1,5 la suta. Bluronica nu conține informații cu privire la concentrația de orice ingrediente. Al doilea punct important este dimensiunea moleculelor hialuronic. Adevărul este că, pe funcția fibroblastelor și producerea de colagen afectează numai acid hialuronic moleculara mica – cu molecule de dimensiuni de la 50000 la 130000 daltoni. În plus, mărimea moleculelor pătrunde prin piele. O moleculă obișnuită de ha, au o mulțime 25.000.000 daltoni, și tehnologie specială producător de calitate descompun aceste molecule mari în fragmente mai mici. Calitate produse certificate cu un ha – există aproximativ 2500 până la 5000 de ruble. Este puțin probabil ca vei fi surprins de faptul că producătorul Gel produsului activator Hyaluronic -. Nu este indicat nu numai concentrația de HC, dar, de asemenea, dimensiunea moleculară a acidului hialuronic în compoziția ambelor produse ale complexului Hyaluronic
  • de colagen molecula de colagen este, de asemenea, sunt molecule foarte mari și, prin urmare, ele nu sunt capabile să penetreze pielea. Prin urmare, producătorii de înaltă calitate folosesc tehnologia de hidroliză a moleculelor de colagen în fragmente mai mici, care sunt capabile să penetreze pielea. În acest caz, producătorul spune cu privire la conținutul de colagen hidrolizat. Problema este ceea ce colagen este Hialuronic activator de gel universal este, probabil, retoric.

Important: , dar asta nu e tot … Vorba e că sau chiar din hidrolizat de colagen, nici conținutul de acid hialuronic în general, nu putem reduce adâncimea ridurilor, nici resorbția de cicatrizare. Totul e pur si simplu imposibil.

Singurul mijloc exterior de riduri, efectul care este demonstrat în studii finanțează pe baza retinoizi topici (de exemplu, o crema Retin-A).

Cercetări privind mijloacele cele mai eficiente de cicatrici au arătat că aceste fonduri pot reduce doar riscul de a educației lor, și apoi numai în cazul în care utilizarea unor astfel de mijloace ca întreținere preventivă, adică imediat după vindecarea leziuni ale pielii. Când cicatricea sa format deja, testat chiar serurile (de exemplu, gel „Dermatix“). – nu sunt foarte eficiente

contraindicatiile Alarmant Bluronica

De obicei, fondurile cu acid hialuronic pentru uz extern nu au contraindicații și efecte secundare. Deci, foarte îngrijorate de contraindicații existente, publicate de către vânzător, și fără îndoială, datorită compoziției care nu sunt dezvăluite …

Contraindicatiile utilizarea Gel activator Bluronica -.
→ sarcinii
→ alăptării,
→ vârsta de 25 de

Gel Bluronica de acid și colagen: opiniile

Pe site-ul producătorului pe opinii „dermatolog-cosmetolog de cea mai înaltă categorie“, care promit de ridicare a pielii intensivă, regenerarea rapidă a celulelor vechi, netezirea ridurilor profunde, reduce cicatrici si cicatrici În general … producătorul a făcut în mod clar nu ezita sa transfere aproape toate problemele cosmetice moderne, pentru a rezolva unele dintre care nu au nici unul, chiar și producătorul european cel mai serios.

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

Producătorul și vânzătorii on-line sidestep cu atenție următoarele întrebări –

Cumpara acest ser miracol poate fi doar on-line pentru un singur motiv – acest produs este nici o certificare, nu este nici un ser, nici măcar un Bud. Deci, el a distribuit ilegal și numai prin intermediul internetului. Produsul este, cu siguranță, fie făcut în China, dar, probabil, în pivnițele din suburbii.

În ceea ce privește acidul hialuronic gel de Bluronica și colagen – nu a găsit chiar informatii de contact nici producătorul, nici vânzătorii asociate acesteia. În ciuda lipsei de informații importante, publicitatea site-ul este foarte frumos decorate opiniile clienților.

opinii client de pe site-ul web al vânzătorului – Bluronica

Bluronica – avizele de pe site-ul web al vânzătorului, ca și orice formă de publicitate, este strict pozitiv și entuziast, dar nu și fără erori:

Este clar că agentul de publicitate și vânzătorul se încearcă despre produsul Bluronica activator dvs. gel universal pentru a scrie opinii populare într-un limbaj simplu, dând impresia de relevanța și eficacitatea complexului Hyaluronic. Cu toate acestea, activatorul gel de Hyaluronic -. Canalul nu a fost găsit, în calitate de vânzător, aparent, le îndepărtează cu atenție de la site-ul său, din motive evidente

Bluronica preț: în cazul în care pentru a cumpăra

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

Rețineți că Bluronica prețul este destul de mare și 2 produs. Adică, activatorul gel, acid hialuronic și colagen poate fi cumparat numai împreună cu ser intensiv, și numai pe site-ul „Complexul acid hialuronic“.

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

Pentru 2 flacoane de 30 ml, prețul va fi … cu un discount de sezon permanent.

& nbsp;

Despre Lara Cucu Fox Articolele 291
Lara Cucu Fox este un adolescent de 18 ani care se bucură de pictură, cărți de colorat pentru adulți și furat bomboane de la copii. El este prietenos și bun, dar poate fi și foarte violent și puțin plictisitor. Este român. El este în prezent la școală. Din punct de vedere fizic, Lara este în formă bună. Este foarte scurt cu piele palidă, păr negru și ochi căprui. A crescut într-un cartier din clasa de mijloc. El a fost crescut de mama sa, tatăl său a plecat atunci când era tânăr. Lara merge la Școala de la Springfield, unde subiecții preferați sunt P.E., biologia și știința sportivă. Îi iubește pe profesoara d-na Scott, dar îl urăște pe domnul King, ale cărui interese includ vorbind într-o voce foarte enervantă. El este în prezent într-o relație cu Anna Rhonda Hamilton. Anna este cu 13 ani mai în vârstă decât el și lucrează ca electrician. Cel mai bun prieten al lui Lara este un adolescent numit Alexis Williams. Ei au o prietenie foarte incendiară. De asemenea, el se blochează cu Kristen Rowe și Brooke Donnelly. Se bucură să citească împreună.